Vacatures

Vacature overzicht

Ben jij net klaar met je opleiding (MBO of HBO), ambitieus en bloedfanatiek? Maar nog niet helemaal zeker welke functie of afdeling goed bij je past? Dan is een traineeship bij Trebbe echt iets voor jou!

Traineeship bij Trebbe

Een traineeship bij Trebbe betekent dat je in twee jaar tijd kennismaakt met verschillende afdelingen binnen Trebbe. Dat kan bij projectverwerving of –ontwikkeling tot en met het onderhoud van de al opgeleverde projecten en alles wat daar tussenin zit. Dus op welke afdelingen jij jouw traineeship doorloopt? Dat bepalen we samen, zodat jij een traject doorloopt dat goed bij je past.

Unieke kans

Een traineeship is een unieke kans want je doet een schat aan praktijkervaring op, je krijgt de ruimte om te leren en je gaat ontdekken welke afdeling het best bij je past. Is de klik er tussen ons na twee jaar nog steeds? Dan ga je aan de slag bij Trebbe in een functie en op een afdeling die jij en wij het best bij je vinden passen.

Traineeship mbo/hbo/wo

Ben jij net klaar met je mbo-, hbo of wo-opleiding, ambitieus en bloedfanatiek? Dan is een traineeship bij Trebbe echt iets voor jou!

icon
Woonachtig in de regio Enschede, Groningen, Nieuwegein of Zwolle?
icon
net klaar met je mbo-, hbo of wo-opleiding?
Vacature bekijken

Geen passende vacature?