Centrale jaarafsluiting

Samen afsluiten

Elk jaar sluiten we samen het jaar af. Dat doen we op een centrale locatie in Nederland. Alle medewerkers van alle vestigingen van Trebbe zijn hierbij. Natuurlijk wordt tijdens deze bijeenkomst verteld hoe we het met z’n allen het dat jaar hebben gedaan. Je wordt bijgepraat over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en er is alle ruimte om bij te praten met je collega’s.

kerstwb

Zo sloten we 2018 af

Op 13 december kwamen alle Trebbe-medewerkers bijeen in Apeldoorn om samen het jaar af te sluiten en vooruit te blikken op 2019. Hein Trebbe jr. startte de bijeenkomst met een terugblik op 2018 en hij lichtte de nieuwe koers voor de komende vier jaar toe.

Daarna was het de beurt aan oud-schaatser en schaatscoach Gerard Kemkers. Hij nam ons mee in de wereld van topsport en vertelde over lessen uit de topsport. De individuele prestaties en die van het team, innoveren, stilstand is achteruitgang en succesvol coachen kwamen aan bod.

Daarna was er natuurlijk voor alle collega’s om met een hapje en drankje bij te kletsen.

 

Bekijk direct onze vacatures

cultuur-big-2

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media