Personeelsvereniging bij Trebbe

Samen!

Binnen Trebbe hebben we een actieve personeelsvereniging. Samen ondernemen we ieder jaar verschillende activiteiten. Niks is zo leuk als je collega's buiten werktijd op een andere manier te leren kennen.

Bij je indiensttreding kun je aangeven of je lid wilt worden van de personeelsvereniging. En hoewel het geen verplichting is, is bijna iedereen lid.

pv2
pv4

Dit deden we de afgelopen jaren!

De activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging lopen uiteen. Je kunt erop rekenen dat je ieder jaar een uitnodiging krijgt voor de inmiddels legendarische pubquiz.

Een dagvullende activiteit wordt ook ieder jaar georganiseerd. Zo speelden we al eens 'de slag op Pampus' op het eiland Pampus bij Amsterdam. Afgelopen jaar waren we actief bezig in Barneveld waar we konden kiezen uit verschillende activiteiten. Natuurlijk sluiten we zo'n actieve samen met eten af.

Bekijk direct onze vacatures

Typisch4

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media