TrebbeToekomst

TrebbeToekomst - KantineKennis

Ontwikkel je!

De ontwikkelingen in de markt volgen elkaar snel op. Ontwikkel mee, samen met je collega’s.

Jouw ontwikkeling is belangrijk, Trebbe helpt je daarbij met TrebbeToekomst. Vijf keer per jaar organiseren we een kennissessie over verschillende actuele onderwerpen. In twee uur tijd ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

cultuur-big-1

KantineKennis in 2019

In 2019 staan de volgende KantineKennis-sessies op het programma.

Lichaamstaal

Wat straal jij uit? En wat wil je uitstralen? Leer in twee uur de basis van non-verbale communicatie en hoe je dat in je voordeel laat werken.

Gasloos bouwen

Spijker in twee uur tijd jouw kennis over gasloos bouwen bij.

Conceptueel denken, conceptueel werken

Terug naar de basis. Wat is conceptueel bouwen en waarom doen we dat?

Timemanagement

Ben jij ook een slaaf van je mailbox? Heb je geen grip meer op je agenda en je planning? Jij wordt weer de baas als je deze training over timemanagement en de handige instellingen in Outlook volgt.

Bekijk direct onze vacatures

Typisch3

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media