De stage van… Joost Lans

Joost Lans

De stage van...

Joost Lans

De stage van... Joost Lans

Bij Trebbe bouwen we samen aan geluk. Ook met de jeugd. Wij realiseren ons namelijk goed dat de jeugd de toekomst heeft. Daarom leren wij stagiairs graag de fijne kneepjes van het vak. In ‘De stage van…’ nemen onze stagiairs je mee in hun stagetijd bij Trebbe. Met deze keer aan het woord: Joost Lans.

Kun je eens wat over jezelf vertellen?

Ik ben Joost Lans, 20 jaar en ik woon in Nieuwegein.

Wat studeer je?

Ik doe de bachelor Built Environment aan Hogeschool Utrecht en zit momenteel in het tweede leerjaar.

Hoe ziet je stage eruit?

Ik loop circa 20 weken stage op de bouwplaats van het project Kroon op Leeuwesteyn in Utrecht. Daar ben ik voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding. Mijn stageopdracht gaat ook over de werkvoorbereiding. De onderzoeksvraag die hierbij hoort is: Hoe kan het proces van de werkvoorbereiding bij de inkoop van een leverancier efficiënter verlopen en in welke mate beïnvloed bouwtechniek dit proces?

Hoe ben je met Trebbe in aanraking gekomen?

Ik kende Trebbe al door de vestiging in Nieuwegein. De website trok mij aan en het stagegesprek op kantoor was doorslaggevend voor mij om te kiezen voor Trebbe.

Joost Lans

Waar ben je het meest trots op van de afgelopen periode?

Mijn stagedoel is voornamelijk om mezelf zo goed mogelijk in te zetten en mee te bewegen in het proces van de werkvoorbereiding. Dit is gelukt, met als resultaat dat ik verantwoordelijkheden en uitdagende taken kreeg die mij motiveerde.

Hoe bouwde jij afgelopen periode mee aan geluk?

Ik hoop dat het bovengenoemde punt een oorzaak zal zijn van hier en daar mooi werk op de bouwplaats.

Hoe kijk je terug op je stage bij Trebbe en wat vind jij Typisch Trebbe?

Afgelopen periode was zeer leerzaam voor mij. Ik werd goed begeleid en meegenomen in het bouwproces. Dit motiveerde mij om met plezier te werken. Ik werk nog te kort om te zeggen wat nou Typisch Trebbe is, maar ik wens wel iedere toekomstige stagiair dezelfde ervaring toe die ik heb gehad.

Wat ga je na je stage doen?

Na de vakantie ga ik verder met mijn studie en werk.

Wil jij ook stagelopen bij Trebbe?

Deel deze held op social media