Typisch Trebbe!

Onze structuur

Trebbe teams

Binnen Trebbe werken we in teams. We geloven erin dat als mensen vanuit hun specialistische kennis en passie werken, zij veel meer werkplezier hebben. En dat komt de kwaliteit voor henzelf en voor Trebbe ten goede.

Die teams vind je bij Trebbe terug in kenniscentra, deze zijn georganiseerd in verschillende bv's. Zo houden we onze bedrijfsstructuur overzichtelijk en plat.

 

Organogrambreed

Onze kenniscentra

BasisWonen

Het team BasisWonen  bestaat uit nuchtere, betrokken mensen met een goed gevoel voor humor en liefde voor wonen. Niet voor niets is ons motto bouwen met passie, wonen met plezier. Samen ontwikkelen en bouwen we woningen waar mensen graag willen wonen.

Kwaliteit, comfort en flexibiliteit in een compleet en betaalbaar jasje. Een thuis op maat voor elke doelgroep. Dat is BasisWonen. Een woonconcept voor grondgebonden woningen met maximaal woongenot als doel.

HoogWonen

Het team HoogWonen bestaat uit betrokken medewerkers met een praktische instelling, een goed gevoel voor humor en een prachtig concept; HoogWonen. Met dit concept bouwen we snel en betaalbaar appartementencomplexen waar mensen graag willen wonen.

HoogWonen, het woonconcept voor appartementen, biedt de mogelijkheid om rendabel wonen op maat te maken. Betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit gaan bij dit concept hand in hand.

BestaandWonen

Het team BestaandWonen is hoog gemotiveerd en gedreven om onze projecten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers en bewoners op te leveren. Onze aanpak is er een die zich kenmerkt door begrip voor bewoners, gezond verstand, betrokkenheid en loyaliteit.

Het concept voor grootschalig onderhoud met aandacht voor de bewoner, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Utiliteit & Specials

Het team Utiliteit & Specials bestaat uit nuchtere en betrokken vakspecialisten. Persoonlijke aandacht, humor en de liefde voor complexe utilitaire werken zijn de gemeenschappelijke delers. Samen werken we aan aantrekkelijke leef-, leer- en werkomgevingen waar mensen graag willen zijn.

Als specialist realiseren we complexe projecten met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

Lees meer over onze cultuur en onze helden!

Onze helden

LEES VERDER

Onze cultuur

LEES VERDER

Bekijk direct onze vacatures

Waarom werken bij Trebbe?

Ideale omvang

We zijn groot genoeg om complexe grote werken aan te kunnen en klein genoeg voor écht persoonlijk contact.

Familiebedrijf

Trebbe is een familiebedrijf. Dat betekent dat we altijd werken vanuit een lange termijnvisie en korte lijnen hebben

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat centraal. Samen werken we aan het waarmaken van jouw ambities.

Alle disciplines in huis

Van verwerving tot onderhoud, van renovatie tot nieuwbouw. Niets staat jou een carrière die goed bij je past in de weg.