Typisch Trebbe!

Onze structuur

Trebbe teams

Binnen Trebbe werken we in teams. We geloven erin dat als mensen vanuit hun specialistische kennis en passie werken, zij veel meer werkplezier hebben. En dat komt de kwaliteit voor henzelf en voor Trebbe ten goede.

Die teams vind je bij Trebbe terug in businessunits deze zijn georganiseerd in verschillende bv's. We combineren centraal met decentraal. We werken vanuit drie vestigingen, dicht bij onze klanten. Om ervoor te zorgen dat we overal wel vanuit hetzelfde gedachtegoed ontwikkelen en bouwen met dezelfde concepten werken we met overkoepelende kernteams en stafafdelingen. Zo houden we onze bedrijfsstructuur overzichtelijk en plat.

organogram2022 ondernemingsplan

Onze businessunits & stafdiensten

Het team Projectontwikkeling bestaat uit nuchtere vakspecialisten die ruimte maken voor leven, wonen en werken. Lef, humor en passie zijn kenmerkend voor dit team.

Bij ontwikkeling doen wij meer dan alleen een project ontwikkelen, wij maken ruimte voor leven. Binnen onze  projecten brengen wij kwaliteit, duurzaamheid. leefbaarheid, betaalbaarheid en maakbaarheid samen.

Het team Wonen bestaat uit nuchtere, betrokken mensen met een goed gevoel voor humor en liefde voor wonen. Niet voor niets is ons motto bouwen met passie, wonen met plezier. Samen  bouwen we woningen en appartementen waar mensen graag willen wonen.

Kwaliteit, comfort en flexibiliteit in een compleet en betaalbaar jasje. Een thuis op maat voor elke doelgroep. Dat is BasisWonen en HoogWonen.

Het team BestaandWonen is hoog gemotiveerd en gedreven om onze projecten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers en bewoners op te leveren. Onze aanpak is er een die zich kenmerkt door begrip voor bewoners, gezond verstand, betrokkenheid en loyaliteit.

Het concept voor grootschalig onderhoud met aandacht voor de bewoner, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Het team U-bouw bestaat uit nuchtere en betrokken vakspecialisten. Persoonlijke aandacht, humor en de liefde voor complexe utilitaire werken zijn de gemeenschappelijke delers. Samen werken we aan aantrekkelijke leef-, leer- en werkomgevingen waar mensen graag willen zijn.

Als specialist realiseren we complexe projecten met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

Het team Verbouw & Beheer. Een compact team dat bestaat uit betrokken mensen die hard met hun hart werken aan renovaties en verbouwingen. De aanpak van dit team laat zich kenmerken door samenwerking, aanpakkersmentaliteit en Twentse nuchterheid, waarbij er ook zeker ruimte is voor humor.

Het gebruik van vastgoed is altijd in beweging. Wij helpen u uw vastgoed toekomstbestendig te houden. Of het nu gaat om planmatig onderhoud, niet-planmatig onderhoud of verbouw. Trebbe Verbouw & Beheer verzorgt voor u het gehele traject en denkt voortdurend met u mee.

Naast de verschillende businessunits, werken er verschillende stafdiensten en andere afdelingen mee aan het waarmaken van onze missie; 'Samen bouwen aan geluk'.

 • Commercieel
 • Communicatie
 • Data & Digitalisering
 • Duurzaamheid & Innovatie
 • Financiën
 • HR
 • Inkoop
 • ICT
 • Juridische zaken
 • KAM
 • Materieeldienst
 • Service

Deze (staf)afdelingen werken voor heel Trebbe.

 

Lees meer over onze cultuur en onze helden!

Onze helden

LEES VERDER

Onze cultuur

LEES VERDER

Bekijk direct onze vacatures

Waarom werken bij Trebbe?

Ideale omvang

We zijn groot genoeg om complexe grote werken aan te kunnen en klein genoeg voor écht persoonlijk contact.

Familiebedrijf

Trebbe is een familiebedrijf. Dat betekent dat we altijd werken vanuit een lange termijnvisie en korte lijnen hebben

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat centraal. Samen werken we aan het waarmaken van jouw ambities.

Alle disciplines in huis

Van verwerving tot onderhoud, van renovatie tot nieuwbouw. Niets staat jou een carrière die goed bij je past in de weg.