Vacatures

Stages overzicht

Jonge mensen hebben de toekomst. Dat realiseren wij ons heel goed. Een juiste mix van jonge en ervaren medewerkers vinden wij heel belangrijk. Zo blijven we leren, blijft onze bedrijfskennis bewaard en verder wordt ontwikkeld en de is continuïteit van ons bedrijf gewaarborgd. We leren stagiairs dan ook graag de fijne kneepjes van het vak.

Kies je voor een stage bij Trebbe dan kun je erop rekenen dat wij jouw ontwikkeling voorop zetten. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijk om jezelf verder te ontwikkelen. Je doet ervaring op binnen de mooiste branche die er is; de bouw.  En je werkt mee aan onze ambitie; Nederland mooier maken met duurzame en gezonde leefomgevingen.

Zoek je een leermeesterbedrijf? Ook dan ben je bij Trebbe aan het juiste adres. Wij hebben meerdere vakmensen die in het bezit zijn van het diploma leermeester van Volandis. Zij brengen graag hun ervaring over op jou. Ook hier geldt dat jouw ontwikkeling voorop staat en dat je meewerkt aan de mooiste projecten. Dus wil jij ervaring opdoen op een leerlingbouwplaats? Solliciteer dan snel!

Staat jouw stage er niet bij? Laat dan via de open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent.

 

Stage op maat gemaakt

Wij leren stagiairs graag de fijne kneepjes van het vak. Welk vak en welke afdeling? Dat beslissen we samen met jou. Het enige dat vaststaat is dat je een schat aan praktijkervaring op gaat doen op ons kantoor in Nieuwegein.

icon
Woonachtig in de regio Nieuwegein?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Stagiair bedrijfsbureau Utiliteit & Specials

Bouwmethodieken, risicomanagement, planningen, calculatie, plan van aanpak, BREEAM, BIM. Gaat jouw hart sneller kloppen bij deze kernwoorden en wil je hier praktijkervaring in op doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

icon
Woonachtig in de regio Zwolle?
icon
Op zoek naar een stage vanaf februari 2020?
Vacature bekijken

Geen passende vacature?

Vince Williams Authentic Jersey