Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Ellis Aardenburg

Projectmanager Klant BestaandWonen aan het woord:
“Bij mij is geen enkele dag hetzelfde, dat en het sociale aspect van mijn werk vind ik mooi.”
Ellis maakte enkele jaren geleden de overstap van een woningcorporatie naar Trebbe. Waarom ze dat deed, wat een projectmanager Klant & Wonen precies doet en waar ze haar voldoening uithaalt, dat vertelt ze zelf.

Lees verder

Arie Bauman

Hoofduitvoerder Utiliteit aan het woord:
“De afwisseling die complexe projecten met zich meebrengen én het contact met mensen daar haal ik mijn uitdaging uit.”
Arie werkt al ruim 12 jaar bij Trebbe als hoofduitvoerder. Wat een hoofduitvoerder precies doet, waarom hij bij Trebbe werkt en waar hij het meest trots op is, daar vertelt Arie zelf over in zijn verhaal.

Lees verder

Tonnie Badart

Transportwerker aan het woord:
“Juist de afwisseling in mijn werk maakt mijn werk bij Trebbe mooi.”
Tonnie is transportwerker bij Trebbe en houdt zich bezig met al het transport naar onze bouwplaatsen. Wat Tonnie interessant vindt aan zijn werk, hoe hij bij Trebbe terecht kwam en waar hij trots op is, daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Jos Roesthuis

KAM-manager aan het woord:
“Het werken bij Trebbe voelt goed, ik wil dan ook niet meer verkassen.”
Jos is KAM-manager bij Trebbe, kwaliteit, veiligheid en milieu daarop ligt zijn focus. Doordat de focus meer op projectmanagement komt te liggen ziet hij ook nog voldoende uitdagingen in zijn werk. Hoe Jos met al die verschillende focusgebieden omgaat en hoe hij ooit bij Trebbe terecht kwam, daar vertelt hij over.

Lees verder

Henri Crediet

uitvoerder aan het woord:
“De diversiteit in de renovatie en het groot onderhoud heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Geen woning of bewoner is hetzelfde.”
Henri werkt iedere dag aan het energiezuiniger en betaalbaarder maken van de bestaande woningvoorraad voor hoofdzakelijk woningcorporaties. Dat doet hij met zo min mogelijk overlast voor bewoners. Hoe Henri zijn werk eruit ziet en waar hij zijn voldoening uithaalt? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Edwin Heikens

projectleider aan het woord:
“Trebbe laat zich kenmerken door de open, nuchtere en betrokken sfeer. Ik denk dat je dat nog het best kan omschrijven als familiegevoel.”
Edwin (ver)bouwt iedere dag aan het ziekenhuis van de toekomst in Groningen. En dat zonder dat het UMCG of de patiënt daar hinder van ondervindt. Hoe Edwin zijn werk eruit ziet en waar hij zijn voldoening uithaalt? Daar vertelt Edwin zelf over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Vince Williams Authentic Jersey