Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Eric Fokkink

uitvoerder bij Trebbe aan het woord:
“De combinatie van nieuwbouw én groot onderhoud en de leuke collega’s maken voor mij het werk bij Trebbe uitdagend.”
Eric Fokkink werkt ruim twaalf jaar bij Trebbe, naar volle tevredenheid. Met ervaring in de woningbouw, complexe utiliteitswerken én groot onderhoud kunnen we hem met recht een échte allrounder noemen. Waar zijn voorliefde voor de bouw vandaan komt en wat hij nou écht het liefste doet? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Johnny Nijkamp

timmerman KleinBouw aan het woord:
“Trebbe is een heel sociaal bedrijf en ik werk met een hele sociale en hechte club mensen.”
Johnny Nijkamp werkt al veertig jaar bij Trebbe. Hij begon bij Roossink, later werd dat aannemerscombinatie Trebbe Roossink, nu beter bekend als Trebbe KleinBouw. Waarom Johnny koos voor een loopbaan binnen de bouw en wat hij mooi vindt aan het timmeren in de timmerfabriek? Daar vertelt Johnny zelf over.

Lees verder
Woonconsulent aan het werk

Bianca Wolbers

woonconsulent BestaandWonen aan het woord:
“De diversiteit in het werk en het contact is voor mij de grote aantrekkingskracht in de functie woonconsulent.”
Bianca werkt ruim drie jaar bij Trebbe. Eerst maakte ze bij Trebbe haar ambitie waar als directiesecretaresse. Om een half jaar later aan de slag te gaan als woonconsulent. Waarom ze dat deed, waar ze haar voldoening uithaalt en hoe het werk van een woonconsulent eruitziet? Bianca vertelt het zelf.

Lees verder
Mark Jaspers, projectmanager

Mark Jaspers

projectmanager Utiliteit & Specials aan het woord:
“Ik ben altijd op zoek naar slimme technische oplossingen en ontwikkelingen.”
Mark begon bij Trebbe als stagiair en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Na verschillende functies te hebben doorlopen is hij sinds twee jaarprojectmanager bij Utiliteit & Specials. Hoe zijn dag eruit ziet, met wie hij allemaal contact heeft, waar de uitdagingen zitten en wat speerpunten zijn binnen Utiliteit & Specials? Dat vertelt hij in zijn verhaal.

Lees verder

Bert Bakker

werkvoorbereider Utiliteit & Specials bij het UMCG aan het woord:
“Er is voor mij geen werk zo eervol als het werken voor een ziekenhuis.”
Bert Bakker is een echte nuchtere noorderling. In Groningen spant hij zich elke dag in om het Universitair Medisch Centrum toekomstbestendig te maken en te houden. En dat zonder het UMCG of de patiënt daar hinder van ondervindt. Wat Bert zijn uitdagingen zijn en hoe het is om dagelijks in en aan een ziekenhuis te werken? Dat vertelt hij in zijn verhaal.

Lees verder

Rudolf Hoekema

werkvoorbereider Wonen aan het woord:
“De uitdaging zit voor mij in het foutloos realiseren van een project.”
Rudolf werkt al ruim twaalf jaar bij Trebbe. Van werkvoorbereider hoogbouw en utiliteit naar BasisWonen. Dat Rudolf een ruime diversiteit aan projecten heeft gerealiseerd, dat moge duidelijk zijn. Waar hij dan het meest trots op is, waar hij zich elke dag weer voor inspant en wat nou een werkvoorbereider precies doet? Dat en meer vertelt Rudolf.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!