Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Allie Prins

Allie Prins

timmerman aan het woord:
“De afwisseling van kleinschalige projecten bevalt me erg goed.”
Allie Prins werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij vertelt over zijn loopbaan bij Trebbe, herinneringen uit de afgelopen twee decennia en het opleiden van jongeren.

Lees verder
Pieter Kramp

Pieter Kramp

werkvoorbereider aan het woord:
“Als werkvoorbereider zit ik helemaal op mijn plek bij Trebbe. Trebbe heeft mij altijd een handreiking gegeven voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”
Pieter Kramp werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij vertelt over zijn loopbaan bij Trebbe, zijn passie voor het werkvoorbereidingsvak en zijn geheim voor een lang dienstverband.

Lees verder
Jan Klomp

Jan Klomp

voorman/timmerman aan het woord:
“De afwisseling van mijn werkzaamheden maakt elke werkdag weer leuk.”
Jan Klomp werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij neemt ons mee in zijn loopbaan, de vele projecten waar hij aan werkte, zijn diverse werkzaamheden en zijn werkgeluk.

Lees verder

Hein Stooker

directeur aan het woord:
“Je moet het écht samen doen, dat vind ik het mooiste aan ons vak.”
Hein Stooker werkt al 40 jaar bij Trebbe. Hein begon in de tijd van de guldens, de crisis van de jaren 80. Hein zag grote ontwikkelingen als digitalisering, industrieel bouwen en meer voorbij komen. Hij vertelt over zijn vier decennia bij Trebbe.

Lees verder

Yvon Kroeze

logistiek medewerker aan het woord:
“Ik ben nog nooit met tegenzin naar het werk gegaan, er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik niet de slappe lach heb gehad met mijn collega’s.”
Een kleine zes jaar geleden maakte Yvon kennis met de bouwwereld. Ze neemt ons mee in haar loopbaan, haar werk als logistiek medewerker en ze vertelt enthousiast over haar werkgeluk.

Lees verder

Harco van Oene

timmerman aan het woord:
“Ik waardeer heel erg de vrijheid die ik bij Trebbe ervaar”
Harco werkt al 25 jaar bij Trebbe. Harco neemt ons mee in ruim twee decennia Trebbe, zijn loopbaan, waar hij trots op terugkijkt en wat hij waardeert in het werken bij Trebbe. Ook vertelt hij over zijn huidige werk; het dagelijkse onderhoud bij het eerste all-electric ziekenhuis in Nederland.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!