Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Erik-Jan Geerlings

timmerman aan het woord:
“Laat mij lekker timmeren bij BestaandWonen, daar heb ik plezier in.”
Erik-Jan werkt 25 jaar bij Trebbe, als timmerman. Ooit begon hij bij Trebbe op een bouwplaats in Holtenbroek én precies 25 jaar later werkt hij opnieuw in Holtenbroek. In de tussenliggende jaren heeft hij heel wat meegemaakt, heel veel projecten gerealiseerd en veel geleerd en daarover vertelt hij zelf.

Lees verder

Wilfred Hoeve

projectleider aan het woord:
“Een goede sfeer vind ik belangrijk, niet alleen bij het project maar ook met collega’s.”
Direct na zijn studie gaat Wilfred Hoeve aan de slag bij Trebbe, hij vervult in de 25 jaar die volgen verschillende functies. Hoe hij terugblikt en vooruitkijkt? Wat zijn mooiste projecten zijn en hoe hij naar de ontwikkelingen kijkt? En wat hij belangrijk vindt in zijn werk? Dat vertelt hij zelf.

Lees verder

Martin Damhuis

Hoofduitvoerder aan het woord:
““Bij Trebbe krijg ik alle vrijheid om mijn werk te doen op een manier die bij mij past.”
Martin Damhuis werkt ruim 25 jaar aaneengesloten bij Trebbe. Pakken we zijn voorgaande dienstjaren erbij dan tellen we rustig door naar de ruim dertig. Waarom hij al zo lang bij Trebbe werkt, welke stappen hij in zijn carrière heeft gezet om te staan waar hij nu staat en waar hij het meest trots op is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Alfons Nijboer

Projectmanager aan het woord:
“Kies voor een baan die dichtbij je karakter en persoonlijke interesses ligt, dat is de sleutel tot een lang dienstverband.”
Alfons Nijboer werkt als projectmanager U-bouw. Hoe zijn loopbaan eruitziet, welke keuzes hij waarom maakte, hoe hij zijn creativiteit kwijt kan in zijn werk en waar hij voldoening uithaalt? Daarover vertelt Alfons zelf.

Lees verder

Henry Nijhof

Timmerman aan het woord:
“De afgelopen 25 jaren zijn snel voorbij gegaan. Dat komt omdat Trebbe een stabiel familiebedrijf is met een breed pakket aan projecten.”
Henry Nijhof werkt inmiddels 25 jaar bij Trebbe. Hoe hij bij Trebbe aan de slag is gegaan, waar hij zijn voldoening uithaalt én wat een geheim voor een langjarig dienstverband is? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Geert Klein Lebbink

Adjunct-directeur aan het woord:
“In mijn hart blijf ik een echte bouwer. Samen aan een project werken geeft een kick.”
Geert Klein Lebbink werkt inmiddels 25 jaar bij Trebbe. Hoe zijn loopbaan er binnen Trebbe eruit ziet, wat zijn werk uitdagend maakt én wat zijn mooiste projecten zijn? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!