Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Henk Mol

timmerman aan het woord:
“Je moet overal werken, maar bij Trebbe word ik daarvoor gewaardeerd.”
Henk werkt al 25 jaar bij Trebbe. Een toevalstreffer was het dat hij zijn oom opvolgde binnen een timmerploeg. Maar het beviel goed en Henk is nooit meer weggegaan. Hij neemt ons mee in 25 jaar timmeren, de mooiste projecten en de grootste veranderingen binnen de bouw en binnen Trebbe.

Lees verder

Margot Leurink

managementassistent Wonen aan het woord:
“Bij Trebbe heb ik de kans gekregen zelf mijn functie samen te stellen.”
Margot is al ruim vijfentwintig jaar bij Trebbe aan de slag. Nu als management assistent Wonen, maar ze heeft ook als directiesecretaresse op de bouw gewerkt, de afdeling inkoop ondersteund en daarvoor als telefoniste. Margot neemt ons mee in haar loopbaan binnen Trebbe, waarbij ondersteuning de rode draad vormt en evenementen de kers op de taart is.

Lees verder

Marcel Berghuis

hoofd automatisering aan het woord:
“Denk gewoon iedere maandag ‘Hé het is weer maandag, ik mag weer mooie dingen doen.”
Marcel Berghuis, ons Hoofd Automatisering werkt al 40 jaar bij Trebbe. Hij begon in de tijd van de guldens, er was geen internet, mail, smartphones of printers, maar er was één pc binnen het hele bedrijf. Marcel neemt ons mee in zijn tijdperk bij Trebbe.

Lees verder

Gert-Helms van der Vegte

werkvoorbereider aan het woord:
“De technische kant van mijn werk geeft me nog steeds voldoening.”
Gert-Helms van der Vegte vertelt over 25 jaar Trebbe. Van bouwen van kantoortorens tot winkelcentra en korte klussen. In de jaren heeft hij heel wat meegemaakt, heel veel projecten gerealiseerd en veel geleerd en daarover vertelt hij zelf.

Lees verder

Erik-Jan Geerlings

timmerman aan het woord:
“Laat mij lekker timmeren bij BestaandWonen, daar heb ik plezier in.”
Erik-Jan werkt 25 jaar bij Trebbe, als timmerman. Ooit begon hij bij Trebbe op een bouwplaats in Holtenbroek én precies 25 jaar later werkt hij opnieuw in Holtenbroek. In de tussenliggende jaren heeft hij heel wat meegemaakt, heel veel projecten gerealiseerd en veel geleerd en daarover vertelt hij zelf.

Lees verder

Wilfred Hoeve

projectleider aan het woord:
“Een goede sfeer vind ik belangrijk, niet alleen bij het project maar ook met collega’s.”
Direct na zijn studie gaat Wilfred Hoeve aan de slag bij Trebbe, hij vervult in de 25 jaar die volgen verschillende functies. Hoe hij terugblikt en vooruitkijkt? Wat zijn mooiste projecten zijn en hoe hij naar de ontwikkelingen kijkt? En wat hij belangrijk vindt in zijn werk? Dat vertelt hij zelf.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!