Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Henk Scholte

timmerman aan het woord:
“Ik heb er het vak geleerd en ook mensenkennis opgedaan, met bewoners, collega’s en leerlingen.”
Henk Scholte gaat na bijna 48 jaar bij Trebbe te hebben gewerkt met pensioen. Waarom Henk bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Harrie Kwakkel

Hoofduitvoering Kwaliteit en Leerlingcoördinator aan het woord:
“Als je je best doet dan beloont Trebbe je daarvoor en dat heb ik altijd gewaardeerd.”
Harrie Kwakkel gaat na bijna 38 jaar bij Trebbe te hebben gewerkt met pensioen. Waarom Harrie bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Gerrit Egberts

Timmerman I aan het woord:
“Ik heb altijd met plezier gewerkt, ik ga de humor van de bouw zeker missen”
De laatste 22 jaar van zijn werkbare leven heeft Gerrit meegebouwd aan vele projecten van Trebbe. Waarom Gerrit bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Wout Hooijer

Medewerker Klantenservice aan het woord:
“Ik kijk terug op een mooie tijd bij Trebbe, ik wil dan ook mijn collega’s bedanken voor de prettige samenwerking.”
Wout Hooijer gaat na 37 jaar bij Trebbe te hebben gewerkt met pensioen. Waarom Wout bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Piet Mennes

Timmerman aan het woord:
“Bij Trebbe heb ik altijd met plezier gewerkt en nu geniet ik lekker thuis.”
Piet Mennes gaat na 42,5 jaar bij Trebbe te hebben gewerkt met pensioen. Waarom Piet bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Patrick den Boer

BIM-regisseur aan het woord:
“Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen andere inzichten mag geven en hen mag motiveren.”
Patrick den Boer is begonnen bij Trebbe als BIM-engineer, maar is inmiddels BIM-regisseur. Hoe hij deze stap heeft gemaakt en hoe hij bij Trebbe terecht is gekomen, vertelt hij zelf.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij bouwen samen aan geluk door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 49 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!