Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Patrick den Boer

BIM regisseur aan het woord:
“Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen andere inzichten mag geven en hen mag motiveren.”
Patrick den Boer is begonnen bij Trebbe als BIM engineer, maar is inmiddels BIM regisseur. Hoe hij deze stap heeft gemaakt en hoe hij bij Trebbe terecht is gekomen, vertelt hij zelf.

Lees verder

Cecile van Amerongen

Projectmanager aan het woord:
“Bij Trebbe mag je je eigen manier van werken toepassen. Dit werkt erg prettig.”
Cecile van Amerongen is projectmanager. Hoe zij de verbindende factor tussen partijen is en wat haar trots maakt, vertelt ze zelf.

Lees verder

Bas Hofman

Projectontwikkelaar aan het woord:
“Ik wil vooral veel blijven leren. En die kans krijg ik hier, elke dag weer.”
Bas Hofman is projectontwikkelaar bij Trebbe. Wat Trebbe uniek maakt en waar Bas het meest trots op is, vertelt hij zelf.

Lees verder
Martin van Gelder

Martin van Gelder

kopersbegeleider binnendienst aan het woord:
“De leukste uitdaging vind ik om alles zó te regelen, dat iedereen goed aan de slag kan. Werkgeluk staat bij mij hoog in het vaandel.”
Martin werkt inmiddels bijna drie jaar als kopersbegeleider binnendienst bij Trebbe. Dit na een succesvolle meewerk- en afstudeerstage bij de afdeling U-bouw. Benieuwd waarom hij na zijn stages is gebleven en wat zijn liefde voor het vak verklaart? Daar vertelt hij zelf meer over.

Lees verder

Hein Trebbe jr.

directeur aan het woord:
“Ik ga elke dag met ongelooflijk veel plezier naar mijn werk. Dat is iets wat ik iedereen gun”
Hein werkt inmiddels 12,5 jaar bij Trebbe. Hij neemt ons mee in zijn loopbaan, waarom hij destijds ervoor koos om niet direct bij Trebbe aan de slag te gaan, wat uiteindelijk leidde tot de keuze om wel bij Trebbe aan de slag te gaan, hoe hij in de functie van groepsdirecteur groeide en waar hij het meest trots op is.

Lees verder
Manon de Lange

Manon de Lange

projectleider aan het woord:
“Bij Trebbe zien ze je niet als nieuweling, maar ben je gelijk onderdeel van de club.”
In 2021 verwelkomden we Manon bij Trebbe. In een korte tijd leerde ze veel bij en groeide ze door naar een nieuwe functie. Ontwikkelingen waar ze trots op is. Benieuwd naar haar loopbaan en ontwikkeling? Daar vertelt ze zelf meer over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!