Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Joost & Koen ten Brake

twee broers bij KleinBouw aan het woord:
“Trebbe is een echt familiebedrijf en een fijne familie om bij te horen.”
Bijna niemand weet dat er binnen ons bedrijf ook andere families werken. Zoals Joost en Koen ten Brake. De twee broers vertellen op deze nationale broers- en zussendag over hun werk bij Trebbe KleinBouw in Enschede.

Lees verder

Ruud van Egdom

werkvoorbereider Utiliteit & Specials aan het woord:
“Trebbe is een gezellige, hechte club. Er zijn geen drempels, ik kan bij iedereen binnenvallen als er iets is.”
Ruud is één van de langgedienden binnen Trebbe. Ruud heeft gewerkt in heel Nederland van Amsterdam tot Groningen en van Utrecht tot Breda en heeft gewerkt aan vele verschillende projecten van woning tot utiliteit en van nieuwbouw tot renovatie. Wat Ruud het mooiste vindt aan zijn werk? Dat vertelt hij zelf.

Lees verder

Rocco Noordman

timmerman KleinBouw aan het woord:
“Fijn als je compliment krijgt voor je werk, daar doe je het voor.”
Rocco Noordman werkt al ruim 12 jaar bij Trebbe. Al jongs af aan had de bouw een grote aantrekkingskracht. Rocco begon bij Trebbe als stagiair en dat beviel hem zo goed dat hij nooit meer wegging. Inmiddels werkt Rocco als timmerman bij KleinBouw. Wat hij precies doet en hoe zijn dag eruit ziet? Daar vertelt Rocco zelf over.

Lees verder

Erik Kleen

hoofduitvoerder Utiliteit & Specials aan het woord:
“Ik vind het mooi als ik vroegtijdig bij een project betrokken ben.”
Erik Kleen werkt al 25 jaar in de bouw en bij Trebbe. De bouw zit bij hem in de genen. Begonnen als stagiair, in dienst gekomen als timmerman en doorgegroeid naar de functie van hoofduitvoerder. Hoe Erik zijn loopbaan eruitziet, waar hij zijn uitdagingen uithaalt en wat hij mooie ontwikkelingen binnen Trebbe vindt? Daar vertelt Erik zelf over in zijn verhaal

Lees verder

Jan Thomasson

timmerman bij de timmerfabriek aan het woord:
“In de timmerfabriek kan ik nog écht timmeren en de onderlinge sfeer is goed.”
Jan Thomasson werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij begon op de bouwplaats, was betrokken bij opleveringen en werkt nu als timmerman in de eigen timmerfabriek van Trebbe. Waarom Jan koos voor een loopbaan binnen de bouw en de timmerfabriek en waarom hij al vijfentwintig jaar bij Trebbe werkt? Daar vertelt hijzelf over.

Lees verder

Eric Fokkink

uitvoerder bij Trebbe aan het woord:
“De combinatie van nieuwbouw én groot onderhoud en de leuke collega’s maken voor mij het werk bij Trebbe uitdagend.”
Eric Fokkink werkt ruim twaalf jaar bij Trebbe, naar volle tevredenheid. Met ervaring in de woningbouw, complexe utiliteitswerken én groot onderhoud kunnen we hem met recht een échte allrounder noemen. Waar zijn voorliefde voor de bouw vandaan komt en wat hij nou écht het liefste doet? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!