Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Johan Middelbrink

timmerman aan het woord:
“Wij maken bijzondere, in het oog springende gebouwen die er over tig jaar nog staan, daar zit voor mij de trots van mijn vak.”
Johan Middelbrink begon 25 jaar geleden als timmerman bij Trebbe, op aandragen van zijn vader. Waarom Johan destijds bij Trebbe aan de slag ging, wat voor hem het timmervak mooi maakt én wat zijn grote geheim is voor een 25-jarig dienstverband? Dat vertelt hij zelf.

Lees verder

Ineke Wissink

administratief medewerker aan het woord:
“De aardverschuiving in mijn carrière kwam laat, maar de gevolgen waren van tevoren niet te overzien!”.
Ineke Wissink begon in 1972 bij Trebbe. Inmiddels is zij degene met het langste dienstverband bij Trebbe. Waarom ze al zo lang bij Trebbe werkt, welke ontwikkelingen zij voorbij heeft zien komen of waar ze onderdeel van was en wat nou die aardverschuiving in haar werk was, dat vertelt ze zelf. We nemen je mee in een tijdreis van 47 jaar!

Lees verder

Ellis Aardenburg

Projectmanager Klant BestaandWonen aan het woord:
“Bij mij is geen enkele dag hetzelfde, dat en het sociale aspect van mijn werk vind ik mooi.”
Ellis maakte enkele jaren geleden de overstap van een woningcorporatie naar Trebbe. Waarom ze dat deed, wat een projectmanager Klant & Wonen precies doet en waar ze haar voldoening uithaalt, dat vertelt ze zelf.

Lees verder

Arie Bauman

Hoofduitvoerder Utiliteit aan het woord:
“De afwisseling die complexe projecten met zich meebrengen én het contact met mensen daar haal ik mijn uitdaging uit.”
Arie werkt al ruim 12 jaar bij Trebbe als hoofduitvoerder. Wat een hoofduitvoerder precies doet, waarom hij bij Trebbe werkt en waar hij het meest trots op is, daar vertelt Arie zelf over in zijn verhaal.

Lees verder

Tonnie Badart

Transportwerker aan het woord:
“Juist de afwisseling in mijn werk maakt mijn werk bij Trebbe mooi.”
Tonnie is transportwerker bij Trebbe en houdt zich bezig met al het transport naar onze bouwplaatsen. Wat Tonnie interessant vindt aan zijn werk, hoe hij bij Trebbe terecht kwam en waar hij trots op is, daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Jos Roesthuis

KAM-manager aan het woord:
“Het werken bij Trebbe voelt goed, ik wil dan ook niet meer verkassen.”
Jos is KAM-manager bij Trebbe, kwaliteit, veiligheid en milieu daarop ligt zijn focus. Doordat de focus meer op projectmanagement komt te liggen ziet hij ook nog voldoende uitdagingen in zijn werk. Hoe Jos met al die verschillende focusgebieden omgaat en hoe hij ooit bij Trebbe terecht kwam, daar vertelt hij over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Vince Williams Authentic Jersey