Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Henri Crediet

uitvoerder aan het woord:
“De diversiteit in de renovatie en het groot onderhoud heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Geen woning of bewoner is hetzelfde.”
Henri werkt iedere dag aan het energiezuiniger en betaalbaarder maken van de bestaande woningvoorraad voor hoofdzakelijk woningcorporaties. Dat doet hij met zo min mogelijk overlast voor bewoners. Hoe Henri zijn werk eruit ziet en waar hij zijn voldoening uithaalt? Daar vertelt hij zelf over.

Lees verder

Edwin Heikens

projectleider aan het woord:
“Trebbe laat zich kenmerken door de open, nuchtere en betrokken sfeer. Ik denk dat je dat nog het best kan omschrijven als familiegevoel.”
Edwin (ver)bouwt iedere dag aan het ziekenhuis van de toekomst in Groningen. En dat zonder dat het UMCG of de patiënt daar hinder van ondervindt. Hoe Edwin zijn werk eruit ziet en waar hij zijn voldoening uithaalt? Daar vertelt Edwin zelf over.

Lees verder

Lammert de Boer

timmerman aan het woord:
“De afwisseling in de werkzaamheden en de mogelijkheid om mee te denken maken mijn werk interessant.”
Wat doet een timmerman bij Trebbe? Wat maakt zijn werk leuk? Waarom variatie en contact sleutelbegrippen zijn voor een mooie baan? En wat is het grote geheim om al 25 jaar bij dezelfde werkgever te werken? Daar vertelt Lammert de Boer meer over.

Lees verder

John Janmaat

timmerman aan het woord:
“Trebbe is een sociaal bedrijf. De betrokkenheid bij de medewerkers is erg mooi.”
John Janmaat werkt al 25 jaar bij Trebbe als timmerman. Waarom hij bij Trebbe aan de slag ging en wat zijn grootste uitdaging in 25 jaar tijd is geweest? Daar vertelt John zelf over in zijn verhaal.

Lees verder

Maikel Holtkamp

metselaar Verbouw & Beheer aan het woord:
“Bij Trebbe krijg je de vrijheid om te bepalen hoe je je werk uitvoert en je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.”
Maikel begon ruim 12 jaar geleden bij Trebbe als metselaar. Hoe hij bij Trebbe terecht kwam, wat een metselaar doet bij Trebbe en waar hij zijn uitdaging uithaalt? Daar vertelt Maikel zelf over in zijn verhaal.

Lees verder
Robert Hollegien

Robert Hollegien

hoofd Materieeldienst aan het woord:
“Als je één keer het bouwvirus te pakken hebt, dan kom je daar nooit meer vanaf.”
Wat doet een hoofd materieeldienst? Wat maakt zijn werk leuk? Waarom het werk eigenlijk complexer is dan dat het lijkt, wat de grote voordelen van een eigen materieeldienst zijn en hoe je tot de keuze van dit vak komt? Daar vertelt Robert Hollegien meer over.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Vince Williams Authentic Jersey