Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Piet Mennes

Timmerman aan het woord:
“Bij Trebbe heb ik altijd met plezier gewerkt en nu geniet ik lekker thuis.”
Piet Mennes gaat na 42,5 jaar bij Trebbe te hebben gewerkt met pensioen. Waarom Piet bij Trebbe aan de slag ging én wat zijn geheim voor een lang dienstverband is? Dat vertelt hijzelf.

Lees verder

Patrick den Boer

BIM-regisseur aan het woord:
“Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen andere inzichten mag geven en hen mag motiveren.”
Patrick den Boer is begonnen bij Trebbe als BIM-engineer, maar is inmiddels BIM-regisseur. Hoe hij deze stap heeft gemaakt en hoe hij bij Trebbe terecht is gekomen, vertelt hij zelf.

Lees verder
Marco Kamp

Marco Kamp

timmerman aan het woord:
“Al vanaf jongs af aan zit ik bij Trebbe, hier heb ik echt hét vak geleerd. Inmiddels is er ook wel geel bloed ingekomen.”
Marco Kamp werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij neemt ons mee in zijn loopbaan, de vele projecten waar hij aan werkte, zijn overstap van nieuwbouw naar Verbouw & Beheer en zijn werkgeluk.

Lees verder
Allie Prins

Allie Prins

timmerman aan het woord:
“De afwisseling van kleinschalige projecten bevalt me erg goed.”
Allie Prins werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij vertelt over zijn loopbaan bij Trebbe, herinneringen uit de afgelopen twee decennia en het opleiden van jongeren.

Lees verder
Pieter Kramp

Pieter Kramp

werkvoorbereider aan het woord:
“Als werkvoorbereider zit ik helemaal op mijn plek bij Trebbe. Trebbe heeft mij altijd een handreiking gegeven voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”
Pieter Kramp werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij vertelt over zijn loopbaan bij Trebbe, zijn passie voor het werkvoorbereidingsvak en zijn geheim voor een lang dienstverband.

Lees verder
Jan Klomp

Jan Klomp

voorman/timmerman aan het woord:
“De afwisseling van mijn werkzaamheden maakt elke werkdag weer leuk.”
Jan Klomp werkt al vijfentwintig jaar bij Trebbe. Hij neemt ons mee in zijn loopbaan, de vele projecten waar hij aan werkte, zijn diverse werkzaamheden en zijn werkgeluk.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij bouwen samen aan geluk door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 49 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!