Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Robert Hollegien

Robert Hollegien

hoofd Materieeldienst aan het woord:
“Als je één keer het bouwvirus te pakken hebt, dan kom je daar nooit meer vanaf.”
Wat doet een hoofd materieeldienst? Wat maakt zijn werk leuk? Waarom het werk eigenlijk complexer is dan dat het lijkt, wat de grote voordelen van een eigen materieeldienst zijn en hoe je tot de keuze van dit vak komt? Daar vertelt Robert Hollegien meer over.

Lees verder

Herbert Wennink

calculator Utiliteit aan het woord:
“Er is vertrouwen, flexibiliteit en openheid, dat kenmerkt Trebbe écht.”
Herbert Wennink werkt ruim 12 jaar bij Trebbe. Maar als je zijn eerste dienstverband bij Trebbe meetelt al bijna twintig jaar. Waarom Herbert weer terugging naar Trebbe en wat hij als calculator bij Trebbe doet vertelt hij zelf in zijn verhaal.

Lees verder
Rob Wolbers

Rob Wolbers

uitvoerder Verbouw & Beheer aan het woord:
“Juist de afwisseling in mijn werk spreekt me aan.”
Rob Wolbers is uitvoerder bij Trebbe Verbouw & Beheer. Ruim twaalf jaar geleden maakte hij de stap van timmerman 1 bij een lokale aannemer naar uitvoerder bij Trebbe. Hoe hem dat bevalt en waar hij allemaal aan werkt? Dat vertelt hij zelf in zijn verhaal.

Lees verder
Pim Smit, trainee bij Trebbe

Pim Smit

oud-trainee aan het woord:
“Een traineeship is een kans die je moet grijpen.”
Pim Smit ging van een stage naar een baan bij Trebbe en van zijn baan, naar een traineeship naar een baan. Waarom Pim koos voor Trebbe, hoe zijn traineeship eruit zag en voor welke functie en afdeling hij kiest, dat vertelt hij zelf!

Lees verder

Roel te Brake

Medewerker Materieeldienst aan het woord:
“Ik rij elke ochtend met heel veel plezier naar mijn werk.”
Roel te Brake startte ruim twaalf jaar geleden als medewerker Materieeldienst. Wat hij precies doet, waar hij zijn voldoening uithaalt en hoe zijn gemiddelde dag eruit ziet? Dat vertelt hij zelf!

Lees verder

Joost & Koen ten Brake

twee broers bij KleinBouw aan het woord:
“Trebbe is een echt familiebedrijf, fijn om bij te horen.”
Bijna niemand weet dat er binnen ons bedrijf ook andere families werken. Zoals Joost en Koen ten Brake. De twee broers vertellen op deze nationale broers- en zussendag over hun werk bij Trebbe KleinBouw in Enschede.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Vince Williams Authentic Jersey