Cultuur

Wat bij ons als familiebedrijf centraal staat, dat zijn de mensen, een open bedrijfscultuur en de toekomst. Korte lijnen, betrokkenheid, ruimte voor ondernemerschap en betrouwbare collega’s. Dat zie je bij Trebbe terug in alles.

We werken elke dag weer aan onze ambitie. ‘Nederland mooier maken door het creëren van duurzame en gezonde leefomgevingen.’ Dat is onze drijfveer. Dat doen we vanuit onze kernwaarden betrouwbaar, ondernemend en betrokken. Ieder mens is anders en die ruimte krijg je bij Trebbe ook, maar deze waarden vind je terug in ons allemaal.

Om de onderlinge betrokkenheid te vergroten en jouw persoonlijke ontwikkeling te borgen, ontplooien we diverse activiteiten. Van TrebbeJong tot TrebbeToekomst. Van een broodje met de directie tot een dag in de schoenen van één van jouw collega’s.

Een dag in de schoenen van… een timmerman

Bij Trebbe kun je een dag in de schoenen van een collega staan. Dit is goed voor de onderlinge verbinding, meer begrip voor elkaar en laten we eerlijk zijn, iedereen wil wel eens een dag bij een ander in de keuken kijken toch? Hier het verhaal van directeur Antje die een dag in de schoenen van timmerman Erwin ging staan.

Lees verder

TrebbeToekomst

Bij Trebbe staat ontwikkeling centraal. Daarom organiseert Trebbe, Trebbe Toekomst. Een eigen opleidingsprogramma waar jij, als collega, deel kunt nemen aan korte, maar krachtige, KantineKennis-sessies. In twee uur tijd spijker je je kennis bij over de meest uiteenlopende, maar altijd actuele, onderwerpen.

Lees verder

Centrale jaarafsluiting

Elk jaar sluiten we samen het jaar af. Dat doen we op een centrale locatie in Nederland. Alle medewerkers van alle vestigingen van Trebbe zijn hierbij.

Lees verder

Een dag in de schoenen van… een uitvoerder

Bij Trebbe kun je een dag in de schoenen van een collega staan. Dit is goed voor de onderlinge verbinding, meer begrip voor elkaar en laten we eerlijk zijn, iedereen wil wel eens een dag bij een ander in de keuken kijken toch? Hier het verhaal van werkvoorbereider Erwin die een dag in de schoenen van uitvoerder Justus ging staan.

Lees verder

TrebbeJong

Elk jaar organiseren we een speciale dag voor de jongeren onder ons. Zo werk je aan je netwerk binnen Trebbe en kom je op de mooiste projecten.

Lees verder

Broodje met…

Bij Trebbe kun je de directie uitnodigen om samen een broodje te eten. Dit kun je doen om kennis te maken, bij te praten of goede ideeën te delen. En ook andersom kan de directie jou uitnodigen om samen een broodje te eten.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures