Cultuur

Een vast recept, die is er voor onze cultuur niet. Want met verschillende kantoren en bouwplaatsen door het hele land, ligt de nuance overal net even anders. Maar vaste ingrediënten die zijn er wel. De elementen die onze cultuur kenmerken en ons met elkaar binden. Onze cultuur past binnen de kenmerken van een familiecultuur. Niet zo gek natuurlijk, we zijn een hecht en echt familiebedrijf en zetten graag in op de relatie. Tegelijkertijd zie je kenmerken van een innovatiecultuur terug binnen Trebbe. We gaan graag een stap verder om de beste kwaliteit te leveren. En onze cultuur is onlosmakelijk verbonden met onze kernwaarden, betrokken, ondernemend, betrouwbaar en samenwerkend.

Kort samengevat vertaalt zich dit naar de volgende kenmerken:

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid. We krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen ons werk. We denken in oplossingen en kansen, niet in beperkingen. We kiezen altijd voor de beste en hoogst haalbare kwaliteit. En is de oplossing voor een probleem er nog niet? Dan bedenken we het zelf.
  • Aandacht, warm, sociaal en hulpvaardig. De menselijke maat en oprechte aandacht voor elkaar, dat vinden we bij Trebbe belangrijk. We staan voor elkaar klaar, of je nu een collega, bewoner, opdrachtgever of bouwpartner bent. We zetten in op samenwerking.
  • Nuchter en trots. We staan met onze voeten in de klei. Praktisch ingesteld. Successen vieren we graag, maar gaan daarna ook snel weer aan de slag. We zijn bescheiden maar tegelijkertijd trots op het bedrijf, onze historie, voor en met wie we werken en wat we met elkaar maken.

We werken elke dag weer aan onze missie 'Samen bouwen aan geluk'. Dat doen we vanuit onze visie. Samenwerken is de rode draad voor ons denken en doen. En wij hebben aandacht. Aandacht voor de aarde, de maatschappij, de mens en de continuïteit. Deze vier pijlers vormen samen het meervoudig waardemodel en dat vormt ons kompas en handelingskader, voor de keuzes die we maken. Als we met dat handelingskader in het achterhoofd werken, dan bouwen we samen aan geluk.

Om de onderlinge betrokkenheid te vergroten en jouw persoonlijke ontwikkeling te borgen, ontplooien we diverse activiteiten. Van TrebbeJong tot TrebbeToekomst. Van een broodje met de directie tot een dag in de schoenen van één van jouw collega’s. En natuurlijk kennen we binnen Trebbe een actieve personeelsvereniging én eigen zaalvoetbalteam.

Een dag in de schoenen van… een timmerman

Bij Trebbe kun je een dag in de schoenen van een collega staan. Dit is goed voor de onderlinge verbinding, meer begrip voor elkaar en laten we eerlijk zijn, iedereen wil wel eens een dag bij een ander in de keuken kijken toch? Hier het verhaal van directeur Antje die een dag in de schoenen van timmerman Erwin ging staan.

Lees verder

TrebbeToekomst

Bij Trebbe staat ontwikkeling centraal. Daarom organiseert Trebbe, Trebbe Toekomst. Een eigen opleidingsprogramma waar jij, als collega, deel kunt nemen aan korte, maar krachtige, KantineKennis-sessies. In twee uur tijd spijker je je kennis bij over de meest uiteenlopende, maar altijd actuele, onderwerpen.

Lees verder

Centrale jaarafsluiting

Elk jaar sluiten we samen het jaar af. Dat doen we op een centrale locatie in Nederland. Alle medewerkers van alle vestigingen van Trebbe zijn hierbij.

Lees verder

Een dag in de schoenen van… een uitvoerder

Bij Trebbe kun je een dag in de schoenen van een collega staan. Dit is goed voor de onderlinge verbinding, meer begrip voor elkaar en laten we eerlijk zijn, iedereen wil wel eens een dag bij een ander in de keuken kijken toch? Hier het verhaal van werkvoorbereider Erwin die een dag in de schoenen van uitvoerder Justus ging staan.

Lees verder

TrebbeJong

Elk jaar organiseren we een speciale dag voor de jongeren onder ons. Zo werk je aan je netwerk binnen Trebbe en kom je op de mooiste projecten.

Lees verder

Broodje met…

Bij Trebbe kun je de directie uitnodigen om samen een broodje te eten. Dit kun je doen om kennis te maken, bij te praten of goede ideeën te delen. En ook andersom kan de directie jou uitnodigen om samen een broodje te eten.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures