Vacatures

Vacature overzicht

Trebbe is een familiebedrijf. Ons levenswerk is bouwen aan de leefomgeving van onze klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig. Betrokken mensen met hart voor hun vak, die denken vanuit de klant en openstaan voor vernieuwingen. Werken bij Trebbe betekent werken bij een echt en hecht solide familiebedrijf, voor gerenommeerde opdrachtgevers aan uitdagende projecten.

Projectleider HoogWonen & Specials

Ben je een organisatietalent in hart en nieren, heb je een commerciële insteek, wil je het iedere dag weer beter doen en heb je altijd de touwtjes in handen? Dan ben jij onze projectleider HoogWonen & Specials.

icon
Op zoek naar een uitdagende baan in Nieuwegein?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Projectmanager HoogWonen & Specials

Kun jij klantwensen vertalen naar de technisch en financieel beste oplossing? En ben je gek op uitdagende projecten? Dan ben jij onze nieuwe projectmanager HoogWonen & Specials.

icon
Op zoek naar een brede functie in Nieuwegein?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Hoofduitvoerder HoogWonen & Specials

Ben jij een ervaren (hoofd)uitvoerder op zoek naar een nieuwe uitdaging en gek op utilitaire werken, maar draai jij je hand ook niet om voor omvangrijke woningbouwprojecten? Dan zoeken wij jou!

icon
Op zoek naar een baan als hoofduitvoerder?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

BIM-engineer

Zijn termen als open BIM, clashcontroles, ILS en aspectmodellen dagelijkse kost voor jou en ben je een teamspeler in hart en nieren? Dan ben jij onze nieuwe BIM-engineer, check snel onze vacature!

icon
Op zoek naar een baan in Nieuwegein?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Werkvoorbereider nieuwbouw ziekenhuis Meppel

Ben jij een enthousiaste werkvoorbereider en wil jij bouwen aan het eerste all-electric ziekenhuis in Nederland? Dan zoeken wij jou!

icon
Op zoek naar een uitdagende baan op een bouwplaats in Meppel?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Werkorganisator BestaandWonen – de rechterhand van de projectleider

Ben jij een enthousiaste werkorganisator die wil bijdragen aan de grootste bouwuitdaging van dit moment en de toekomst? Dan ben jij onze werkorganisator voor de regio Arnhem – Nijmegen.

icon
Op zoek naar een baan in het oosten en midden van het land?
icon
Fulltime beschikbaar?
Vacature bekijken

Planvoorbereider BasisWonen

Kun jij klantwensen vertalen naar de kwalitatief, technisch en financieel beste oplossing en ben je gek op complexe en uitdagende woningbouwprojecten? Dan zoeken wij jou!

icon
Op zoek naar een baan in Zwolle?
icon
Minimaal 32 uur per week beschikbaar?
Vacature bekijken

Geen passende vacature?

Hoe het werken bij Trebbe echt is?

Benieuwd naar hoe het werken bij Trebbe nou echt is? Ónze helden vertellen zelf over hoe het werken bij Trebbe eruit ziet, wat hun functie en dagelijkse werkzaamheden inhouden en waar ze het meest trots op zijn.