Broodje met....

Iedereen moet eten

We vinden het belangrijk dat je weet dat je terecht kan bij onze directie. Dat kan met vragen, goede ideeën en natuurlijk ook als je je ongenoegen wilt uiten. Om dit gemakkelijker te maken kun je bij Trebbe de directie uitnodigen om een broodje met je te eten. Iedereen moet eten en met een broodje praat het net wat makkelijker.

Directie eet een broodje met trainees

Bij Trebbe kun je een ‘Broodje met…’ onze directie  eten. En daar wordt door onze collega's zeker gebruik van gemaakt. Maar ‘Broodje met…’ kan ook andersom! Zo nodigden Hein Trebbe sr. en Hein Trebbe jr. onze trainees uit om een broodje te eten.

Ambities en toekomst

Het was Hein sr. die de trainees uitnodigde voor een 'Broodje met…'. “Het is de jonge aanwas binnen ons bedrijf, ik wilde weten wat hun ambities zijn en hoe zij de toekomst zien,” licht Hein sr. toe. Hein jr. sloot ook aan tijdens dit lunchgesprek.

Kansen en vragen

“Onderwerpen van gesprek waren invulling van het traineeship binnen Trebbe, ambities voor de toekomst en wat zijn kansen voor Trebbe om het traineeship te verbeteren,” blikt Hein sr. terug. Daarnaast was er alle ruimte voor Remco, Pim, Linda, Bart en Pien om hun vragen aan de Heinen te stellen.

Een aanrader voor iedereen

Bart Veldschotte, trainee bij de afdeling administratie kijkt terug op een leerzame lunch. “Ik vond het erg leuk om ervaringen met de andere trainees uit te wisselen. En om te horen hoe onze directie tegen het traineeship aankijkt en wat hun verwachtingen hiervan zijn.” Remco Holtmaat is het hier roerend mee eens. “Het was ook erg leuk omdat we eens in een andere setting in gesprek konden met de directie. Ik raad het iederaan aan om zich aan te melden voor ‘Broodje met...’. ”

Bekijk direct onze vacatures

Typisch1

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media