Infolunch

De maandelijkse infolunch

Helemaal op de hoogte

Elke maand organiseert Trebbe op ieder kantoor een infolunch. Onder het genot van een broodje word je bijgepraat over het reilen en zeilen binnen Trebbe.

Daarnaast verzorgen veelal collega's een korte presentatie over uiteenlopende onderwerpen. De laatste stand van zaken van één van onze unieke projecten, nieuwe ontwikkelingen en innovaties, uitleg over de laatste wet- en regelgeving, of een quiz met als onderwerp 'Ken uw collega' het kan allemaal. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes binnen Trebbe.

infolunch1
barbara

Bekijk direct onze vacatures

Typisch2

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media