De stage van… Thijs Goossens

Thijs Goossens geknipt

De stage van...

Thijs Goossens

De stage van... Thijs Goossens

Bij Trebbe bouwen we samen aan geluk. Ook met de jeugd. Wij realiseren ons namelijk goed dat de jeugd de toekomst heeft. Daarom leren wij stagiairs graag de fijne kneepjes van het vak. In ‘De stage van…’ nemen onze stagiairs je mee in hun stagetijd bij Trebbe. Met deze keer aan het woord: Thijs Goossens.

Kun je eens wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Thijs Goossens, ik ben 21 jaar en ik kom uit Emmeloord (Flevoland).

Wat studeer je?

Ik zit nu in mijn derde leerjaar van de opleiding bouwkunde, deze volg ik op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Hoe ziet je stage eruit?

In totaal liep ik negentien weken stage bij uitvoerder Jorian van Bruchem op het project Zandduin in Almere, dit is een u-bouw project. Mijn stage stond vooral in het teken van ervaring opdoen in het uitvoerdersvak, dit is de richting die ik gekozen heb.

Hoe ben je met Trebbe in aanraking gekomen?

Ik ben met Trebbe in aanraking gekomen op de banenmarkt op Windesheim. Hier werd ik aangesproken door Trebbe collega’s. Een goed gesprek over alle mogelijkheden volgde, zodoende ben ik bij Trebbe stage gaan lopen.

Thijs Goossens

Waar ben je het meest trots op van de afgelopen periode?

Ik ben er trots op dat ik als mede-uitvoerder mee mocht werken aan een mooi en interessant project, waarvan het eindresultaat in zicht is. Ook vind ik de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt iets om trots op te zijn.

Hoe bouwde jij afgelopen periode mee aan geluk?

De afgelopen periode bouwde ik aan geluk door met mijn collega’s een gezellige sfeer op de bouw te hebben en fijn samen te werken, wat zorgde voor een mooi resultaat en een superleuke stagetijd.

Hoe kijk je terug op je stage bij Trebbe en wat vind jij Typisch Trebbe?

Wat ik Typisch Trebbe vind, is dat er veel tijd en moeite wordt gestoken in de mensen die willen leren en ontwikkelen.

Wat ga je na je stage doen?

Na mijn stage ga ik weer terug naar school om een minor te volgen en ga ik weer hard aan de slag met mijn werk als timmerman.

Wil jij ook stagelopen bij Trebbe?

Deel deze held op social media