Onze Helden

Werken in de bouw is mensenwerk!

Elke dag weer werken onze collega's aan het mooier maken van Nederland met duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen ze met liefde voor hun vak  en werkplezier! En daarom zijn zij onze helden.

Maak kennis met onze helden. Ze vertellen waarom zij ooit de keuze maakten voor de bouw, hoe hun functie eruit ziet, waarom ze graag bij Trebbe werken en waar ze trots op zijn.

Rudolf Hoekema

werkvoorbereider Wonen aan het woord:
“De uitdaging zit voor mij in het foutloos realiseren van een project.”
Rudolf werkt al ruim twaalf jaar bij Trebbe. Van werkvoorbereider hoogbouw en utiliteit naar BasisWonen. Dat Rudolf een ruime diversiteit aan projecten heeft gerealiseerd, dat moge duidelijk zijn. Waar hij dan het meest trots op is, waar hij zich elke dag weer voor inspant en wat nou een werkvoorbereider precies doet? Dat en meer vertelt Rudolf.

Lees verder

Nico Blaauw

hoofd techniek & duurzaamheid aan het woord:
“Ik beschouw technische uitdagingen als puzzels en die zijn altijd op te lossen.”
Nico is een rasechte techneut, die binnen Trebbe bekend staat om de Nico-woordgrapjes en als ‘Technico’ of onze eigen ‘BENG-encyclopedie’. Maar Nico is veel meer dan dat en doet veel meer dan dat. Hoe zijn loopbaan eruit ziet en hoe hij de spannende toekomst op het gebied van duurzaamheid tegemoet ziet? Dat vertelt hij zelf.

Lees verder

Jeroen Rekers

timmerman Utiliteit & Specials aan het woord:
“Trebbe heeft zaken zoals de veiligheid en het gereedschap goed voor elkaar.”
Jeroen werkt samen met zijn tweelingbroer met tussenpozen al jaren voor Trebbe. Bij welk type projecten zijn hart ligt? Waarom? Op welk project hij met warme herinneringen terugkijkt? En waarom hij het prettig vindt om bij Trebbe te werken? Lees Jeroen zijn verhaal.

Lees verder

John Schonewille

maatvoerder Utiliteit & Specials aan het woord:
“Ik vind het opleiden van nieuwe leerlingen belangrijk, daarom word ik leermeester.”
John is al ruim vijftien jaar in dienst bij Trebbe. Begonnen vanuit een werken-leren traject en nu multi-inzetbaar binnen Trebbe. Welk goed idee John inbracht om de afstand tussen kantoor en bouwplaats te verkleinen? En wanneer een dag voor hem pas écht geslaagd is? Daar vertelt John zelf over in zijn verhaal.

Lees verder

Bert Bakker

werkvoorbereider BAM/Trebbe aan het woord:
“Er is voor mij geen werk zo eervol als het werken voor een ziekenhuis.”
Bert Bakker is een echte nuchtere noorderling. In Groningen spant hij zich elke dag in om het Universitair Medisch Centrum toekomstbestendig te maken en te houden. En dat zonder het UMCG of de patiënt daar hinder van ondervindt. Wat Bert zijn uitdagingen zijn en hoe het is om dagelijks in en aan een ziekenhuis te werken? Dat vertelt hij in zijn verhaal.

Lees verder

Ruben Nijhuis

hoofduitvoerder Utiliteit & Specials aan het woord:
“De bouw van een ziekenhuis kun je met niets vergelijken, het is een vak apart.”
Ruben is een echte utiliteitsman en nog liever ziekenhuisman in hart en nieren. Wat hem zo aantrekt in dit type werk? Hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet? Welke dingen maken dat hij op vrijdag met een goed gevoel het hek van bouwplaats achter hem dichttrekt? Dat vertelt Ruben zelf.

Lees verder

Bekijk direct onze vacatures

Ben jij binnenkort onze nieuwste held?

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en samen met vakspecialisten. Bovendien is Trebbe financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!